Utomlands...igen.

Det känns så pinsamt på något sätt att säga det här. Men jag ska åka utomlands igen.

Jag har försökt intala mig själv att inte åka utomlands, neeeeej charter är superdåligt. Du blir magsjuk, du blir bränd, du blir full, du matar rabiessmittade katter.  Don't do it Tina. 

I did it.

 
Men komigen. Ni behöver inte bli besvikna. Bara förstå. Hotellet har en vattenrutschebana. En vattenrutschebana.

En bra dag idag!

Idag är en bra jag-ska-åka-till-usa-om-bara-några-veckor-dag.

Vissa dagar vill jag ju bara sitta inne och kolla på gamla OC-avsnitt, äta upp allt godis och alla kakor som finns i vårt hus (det är faktiskt en del) och grina. Jag brukar till och med ha ett schema:

Går upp - grinar - kollar OC - grinar - länsar kylskåpet - grinar - kollar OC - grinar - länsar skafferiet...

...ja ni förstår kanske.

Men vet ni idag? Idag tänkte jag cykla upp på stan och förbereda saker inför resan. Åka hem till Cicci och se på Greys anatomy maraton.

Ja, ni läste rätt. Jag ska spendera dagen med att se på Greys anatomy avsnitt. Inte OC.

En bra dag idag. En bra dag.

Om ni någon gång undrar...

Om ni undrar hur det känns att lämna kille och vänner hemma.

Jag citerar:

"Piss-jävligt-jobbigt-blä"

Jag måste vara väldigt självdestruktiv som gör det här... ännu mer självdestruktivt än att försöka få mig mina smalbyxor från 2003. Jag tror mina höfter vek sig fem centimeter den gången

(höftbenen ser fortfarande väldigt "inåtvändiga" ut).


cs - a new way of living.

Jag: Du har spelat cs i  20 minuter nu... det skulle ta 10.
T: Men komigen, måste bara avsluta matchen, måste.
Jag: Vet du hur jävla töntigt det är med cs? Skittöntigt.
T: Men, vadå? Jag umgås!


Psykolog, någon?


Nu går det nerför (sex veckor kvar)

Imorgon är det sex veckor kvar.... jag inte inte hunnit gjort något som borde göras. Jag har tusen saker som måste köpas: lugnade piller, gummistövlar (jag vet inte varför...men det bara känns rätt), presenter för att muta barnen, artighetspresenter till värdföräldrarna och godis (amerikansk godis är jätteäckligt och jag behöver en årsförbrukning minst).

Och jag måste, måste fixa ett fotoalbum. Annars är jag en super-dålig-människa. Men sånt kräver kreativitet och jag är inte speciellt kreativ av mig. Jag skriver fult och jag kan rita streckgubbar på en höjd.

Ja ni ser allt kommer verkligen gå åt helvete... allt.


Har ansträngt mig idag.

Jag bestämde mig för att fixa mina tånaglar idag. Jag försökte verkligen idag...men det ändå ut som jag drabbats av någon tå-sjukdom. Typ tå-cancer. Theo tycker också det ser helt misstänksamt. Men eftersom jag har klippt mina naglar nu så borde han vara nöjd!

Har ansträngt mig idag.

(Här skulle det finnas en bild på mina fötter. Men det är min blogg och jag vill inte förnedra mig själv och mina fötter på det sättet. Vi är inte värda det. )


Jag är god.

Vem är en god människa? Vem tar hand om rabiessmittade katter i Grekland?

Jag!

image15

Bevis

How to be a good driver

Nu sitter jag här hos Lina. Jag ska vara fyllechaffis. Det är faktiskt så att när människor är riktigt,riktigt desperata så får jag agera chaffis. Annars är jag ett hot mot mänskligheten, eller något.

Jag menar vad är så farligt?

- Köra in i ett bord? (det var ju så fult ändå?)
- Vara nära på att köra på min pojkväns fötter två gånger ( vad behöver man fötter till...egentligen?)
- Faktumet att mitt körkort kostade 20000+ (jag borde kunna allt väldigt grundligt nu!)
- Att min brorsa skriker "jag vill inte dö, jag vill inte dö!" varje gång han sitter i en bil med mig. (men han är så himla känslig, herregud.)

Jag menar, come on people! Jag är bra på att köra bil..ibland.


Eller nej jag vet! SKJUT MIG.

Kund: Jag måste verkligen säga att jag besviken...varför säger ni inte att läsken är varm för? Man borde åtminstonde få veta att ni serverar varm läsk?

Ja för vi det är verkligen meningen att vi serverar varm läsk! The new deal så att säga. Ville du något mer? I så fall... du får gärna stå här om du vill och servera varm läsk, it,s so fun! Eller nej jag vet! SKJUT MIG.

Jag är smärttålig.


Lugn som en filbunke

Det känns rätt konstigt att allt närmare sig så snabbt. Och något ännu konstigare. Jag känner mig knappt nervös längre. Japp, no more noblesseaskar eller kilovis vinigummin. Jag får inte ens små neurotiska sammanbrott längre. Lugn som en filbunke så att säga!

Eller ja, förutom idag. Då fick jag ett miniutbrott. Men det var ingen som drabbades speciellt mycket... så det räknas inte. Tycker jag.Jag. Säger. Upp. Mig.

Okej, det var ingen mirakelkräm. Okej, mitt hår blev mjukt (kände på det flera gånger igår efteråt, mest hela tiden...blev helt besatt) men min inpackning räddade inte mig från gårdagens arbetsdag:

Den. Sög.

Eller ska jag uttrycka mig på något annat sätt?

Jag. Säger. Upp. Mig.

Eller okej, jag säger inte upp mig. Jag behöver pengar till kläder... och smink ... och dyra krämer (eftersom jag antagligen har börjat med det nu). Jag kan alltså inte förmå mig att säga upp mig förrän jag har blivit ekonomiskt oberoende.

Jag bli kvar föralltid.

Hårinpackning för 275 kronor.

Jag har köpt en hårinpackning för 275 kronor. Kan den fixa världfred? Nej. Kan jag få fint hår? Ja.

Ni undrar säkert hur jag kunde vara så pass kapabel att jag...liksom jag, kunde köpa en hårinpackning för 275 kronor. Jag förstår det inte heller. Jag misstänker att jag genomgår en allvarlig livskris i mitt liv just nu. Jag trodde nog att den där inpackning kunde göra mig "superlycklig". Och enligt frisörskan hade faktiskt min inpackning vunnit flera utmärkelser och var "jättestor" i inpackningsvärlden.

Sa jag förresten att förpackningen glittrar lite i guld? Inte? Då måste det vara en sån där superkräm som gör mitt liv lyckligt och bra? Eller hur? Och jag glömde kanske berätta om den fina presentpåsen? Inte det heller?

Helt klart värt det.


It's time to go public

Idag, vet ni vad jag ska göra idag?!

Gå på stan.

Jag vet vad ni tycker. Det är inte värt att slänga alla mina kläder ut på golvet i letan på en okej outfit. Att få små aggressions utbrott på mitt hår och mina skor. MEN. Jag klippte mig igår. Mitt hår ser inte ut som något från en skräckfilm längre, min lugg ser inte ut som någon oproffsig person (jag) har "klippt" till den lite. Det ser fint ut!

Så just därför är jag redo att visa mig offentligt igen. Just därför.

Min cykel (dö)

Jag vet att man inte ska hata saker och ting. Men jag hatar verkligen min cykel. Jag HATAR den.

Igår när jag skulle cykla till jobbet (kl 6 på morgonen) hoppade kedjan ur. Jag trodde vi var kompisar jag och min cykel men antagligen inte. Från och med idag säger jag upp min bekantskap med min cykel. Den kan ligga och dö därborta, ligga och dö!

Okej, så hemsk ska jag inte vara. Men jag har faktiskt pms och nej jag råkar faktiskt inte veta hur man fixar en urhoppad kedja. It's not part of my duties. Så att säga. Not part of my duties.
På stan

På stan.

Malin: Ditt ögonbryn ser halvt ut. haha
Jag: Det är kajal...
Malin: Normalt med ett halvt ögonbryn och sen en prick vid tinnigen. haha. snyggt. hahaHar jag nämnt att Malin var helt såld på pokémon i femman? Inte?

Två månader och fyra dagar kvar (någon som har alvedon och öl hemma?)

Jag åker om två månader. Eller två månader och fyra dagar. Men fyra dagar går snabbt så i princip är det två månader kvar. DET ÄR INGENTING! Jag börjar nog kallsvettas snart, svimma också. Känner mig yr. Jag tror min värdmamma märker i mina mail vilket konstants nervvrak jag är. Jag försöker verka lung och sansad. Men det går inte så bra. Det går inte alls faktiskt.

Några saker jag är orolig för inför USA:

- Att jag inte kommer får några kompisar.
- Att jag kommer känna mig ensam.
- Att barnen kommer slå mig.
- Att min värdmamma bara försöker verka snäll men egentligen är en riktigt ond, ond människa.
- Att jag träffar på en björn i skogen och dör. Eller en varg. Man vet aldrig.
- Att jag kör sönder deras nya fina bil (mest troligt).


Är det någon som har alvedon och öl hemma? (ipren och cider går också bra)

ps. Jag betalar extra om ni levererar direkt till dörren. ds.

RSS 2.0