Amerikanska ambassaden

Imorrn åker jag till Sthlm för att skaffa mitt amerikanska visum. Jag har:

- Överfört 900 kronor, japp, 900 spänn till amerikanska ambassaden. (känner mig ruinerad)
- Fyllt i 5000 papper
- Kommit på att hälften är felskrivna
- Skrivit ut 2500 papper
- Fyllt i 2500 papper
- Fyllt i fel igen
- Skrivit ut 2500 papper igen (bläcket är slut nu)
- Fått konstiga kramper i händerna (förutom att jag är ekonomiskt ruinerad är jag också det fysiskt nu)

Jag älskar det här landet redan, just looove it!


Kunder del 2. (han var i alla fall glad)

Kund 2

Kund: "Hej jag vill ha en Kaffe!"

Jag går och fixar kaffet. Går tillbaka. Tänker just fråga om han vill ha mjölk i sitt kaffe eller inte.

" Hm, du har inte frågat om jag vill ha mjölk i kaffet än"


Jag: " Jag tänkte precis fråga dig faktiskt!"

" Ja, och det är det som är så underbart! Alla gör saker på olika sätt, som du, du frågar om jag vill ha mjölk i kaffet efter du har gjort i ordning kaffet. Andra precis innan. Du är individuell, alla är individuella och gör saker på olika sätt. Det är det som gör världens så underbar, världen är underbar!


...?

Kunder del 1.

Ibland förstår jag inte, det är ungefär som om alla knäppa människor dras till min kassa. Har jag någon sorts dragningskraft? Jag vet inte...jag har i alla fall fixat en ny kategori som heter kunder och där jag skriver jag om alla idioter, som terapi ungefär.

Kund 1.

"Hej! Pappa john ska ha..."
Pappa John? Vem börjar en beställning med att säga "Pappa john ska ha...", killen ser ju inte ut att vara mer en 25?

1 minut senare:

"Jag skulle vilja ha en dippelidipp också? "
Dippelidipp, det var nytt! Hur kom du på det? Samtidigt som du döpte dig själv till Pappa John? Intressant, mycket intressant.

2 minuter senare ... (han hade visst väldigt svårt att välja dipsås, Bearnaise var visst bara smör i och cheddarost var absolut "suuperäckligt".)

"Äh jag skiter i dippen, man kanske får ligg liksom!
Okej, jag står bara i kassan på ett snabbmatsföretag. Jag serverar dina pommes, jag kan till och med gå ut med din hamburgare. Men jag avstår gärna att höra om ditt sexliv. Det tillhör tyvärr inte mina arbetsuppgifter. Prova BK istället.

Pinsamma situationer del 1

Jag brukar skämma ut mig rätt ofta, till den grad att jag helt enkelt börjar bli van vid pinsamma situationer.

Som en gång. Jag jobbade på en annan snabbmatsrestaurang (samma företag någon annastans). Jag skulle vara snäll och gå ut med lite mat. Jag hade en jättestor hamburgare i en handen och kycklingvingar i andra. Och då...då halkar jag. Alltså ena benet högt upp i luften, ingen balans, rakt på arslet (det gjorde ont!). Och där sitter jag som värsta fånet och börjar garva. Eller ja, tillsammans med 10 st gäster. Tillslut var jag tvungen att säga nåt istället för "ååh , helvete, det gör skitont!!!". Det bästa jag kom på var:

"ööh, hamburgarna är okej!"

Hamburgarna okej, vem fan bryr sig? Jag ligger på golvet med bruten svanskota och jag försäkrar gästerna att hamburgarna är okej? OKEJ?

Men det slutar inte där, nädå. Precis efter mitt fall märker jag att jag landat precis framför 5 killar, i min egen ålder. Jag kollar på dom, dom kollar på mig och sedan säger dom: "Det där borde vi filmat!"

Jo tack, lägg upp allt på youtube, gör det. Jag bjuder på den.

Jag mår bra nu (efter två noblesseaskar och 50 vinigummin)

Nu är allt bra! Igår pratade med Fanny och Lina i telefon (öh, trodde ni folket att jag verkligen kunda hålla mig borta från telefonen i fem minuter... hahahahah, verkligen?). Jag hulka litegranna och böla litegranna. Jag kunde andas normalt så ingen behövde ringa 112. Bra va?


Nu ska jag jobba. Jag verkligen älskar mitt jobb under löningshelger. Det bara spritter i hela kroppen...SKJUT MIG!26 januari.

Orkar inte vara social ikväll. Om jag ringer någon kommer jag bara börja böla. Jag kommer hulka och hulka och hulka och hulka. Sen kommer jag tro att jag har fått astma eller något eftersom jag knappt kan andas på grund av alla hulkningar och jag kommer begära att personen i fråga jag pratar med (Malin) måste ringa 112 för jag är helt säker på att jag kommer dö inom loppet av 15 minuter. Malin kommer undra vafan jag håller på med och jag kommer trots min andnöd försöka förklara läget... att jag inte vill åka, att jag vill vara kvar i Sverige i minst ett halvår till, att jag inte har passat barn på 4 år, att jag är helt fel för jobbet, att hela grejen är helt fel.

Sedan kommer jag fortsätta hulka medans jag andas astma-liknande andetag och skriker ut min dödsångest (eftersom det har gått cirka 5 minuter sedan mitt astmaanfall har jag typ bara 10 minuter kvar att leva). Sedan kommer jag tvinga Malin att skriva ner mitt testamente, det är liksom brådis. När testamentet är klart kommer jag dock underfund med att allt jag äger i grund och botten tillhör mina föräldrar (förutom några klädesplagg och mitt smink) och att testamentet därför är helt onödigt och just då...då lägger nog Malin på. 
En liten uppdatering

Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.
Jag har inte ångest. Jag vill åka till USA.


Upprepar jag det här 100 grr så blir det nog bättre... buhä.

(nu ska jag käka noblesse...andra kartongen nu)

Helg

Nu har jag fått för mig att jag ska med ut med Linis. 1. För att jag har jobbat 8 timmar på ett snabbmatsrelaterat-företag och behöver supa 2. För att jag allmänt behöver supa.

Problemet ligger dock i...jag har inga jävla kläder längre! I alla fall inga partykläder. Man blir inte helt pepp förrän man har ett snyggt partlinne på krogen. Jag känner mig som en nunna i mitt ribbade linne (det enda plagget jag har inhandlat det senaste månaderna, kostade bara 99, 50 på Vero moda), såvida jag inte stoppar upp min bh med 50 kg toalettpapper. Men det har jag inte lust med just nu.

Fast nu kom jag på...jag har ju i ett desperat försök till partyplagg klippt sönder min klänning till en topp. Det borde funka... nä jag är körd. En körd nunna i ribbade linnen för 99, 50 från Vero Moda.

Jag ska satsa på drickat istället, kläder är egentligen än sån onödig lyx (tycker jag).

Word.


Jag har fått en kompis!

Nej, jag har inte köpt ett nytt tvspel. Det handlar faktiskt om en riktig människa denna gång. Hon heter Ida och ska bo bara en timme bort från mig. En timme är ingenting i USA har jag hört så vi kan nog leka varje dag!

Hon verkar i alla fall trevlig och snäll. Kanske vet hon t.o.m mer om trähusbyggande än jag. We'll see!

ps. Fick ett mail för några dagar sedan av min värdmamma, hon avslutande mailet med en smiley, en smiley! Jag ser det som ett tecken på att jag får mat i alla fall. ds.

Tre månader och 14 dagar kvar!

Snart är det bara tre månader kvar tills jag åker till USA.

Just nu är jag livrädd. Allt kommer ju gå fel. För det vet jag. Familjen är säkert hemsk, barnen kommer hata mig. Jag kommer inte få några kompisar. Jag kommer bara ruttna i nån jävla skog, och bli skitfet förstås (jag kan inte lämna USA utan att bli äckligt lönnfet).

Okej, positivt. Det finns ju faktiskt gym därborta. Och det kan finnas en mini mini mini mini chans att jag kommer använda det. Familjen kanske också är så pass hemsk att jag inte får någon mat utan får äta kanske några gram rester varje kväll. Så även om jag ruttnar nånstans i skogen så kanske jag bara gått upp 10 kilo, istället för 20.

Plus också... det kanske finns andra aupairer som ruttnar i skogen? Vi kanske kan starta värsta klubben. Bygga ett trähus i skogen och så. Blir nog skitbra!

ps. Någon som vet hur man bygger trähus? Är det bara att klättra upp för trädet och börja snickra, eller hur går det till? Tacksam för svar .ds.

Det är faktiskt inte antalet som räknas!

Malin ringer.

Jag: ehm, är det Malin?
Malin: öh, jaa, har du några andra kompisar Tina?

Öh jaaa! Ofta att jag bara har en kompis, det vore väldigt no-life annars, hehehehehhe.

Nu, Tv-spel.


No-life

Det är något speciellt med den här dagen...JAG ÄR LEDIG! Och inte bara idag, IMORGON OCKSÅ!

Det är helt otroligt, ett under, ett mirakel.  Undra vad jag ska hitta på. Kanske ska jag försöka ta mig till gymmet (hahahaha).

Nej det blir nog tvspel istället, jag älskar verkligen mitt no-life just nu. Love it!

Bilden på katten i rosa kanindräkt har ingenting med följande inlägg att göra.


Eftersom jag har pms och är bitter borde jag inte skriva något just nu. Men eftersom jag också har pms och är bitter gör jag det.

Saker jag är bitter över:

- Att jag inte har någon singel-kompis längre.
Ja vart är ni, förutom i Australien. Funderar snart att lägga upp en annons på blocket. Eller bara skaffa en till katt.

- Att min mage typ är uppsvälld som en ballong
Jag ser nästan gravid ut. Snart får jag nog börja använda dubbla shapeup-strump byxor. Kul.

- Att jag har två dagar kvar av min jobbvecka.
Av någon anledning är människor sjukt korkade i grund och botten. I alla fall när det kommer till snabbmat. Exempel:

"Vill du ha plusmeny?"
"Vadå?"
"Plusmeny?"
"Nää alltså, ehm, FANTA och dricka..Fanta!"
"Ah okej"
"Förresten...går det att få plusmeny?"

- Att min läppar snart faller sönder.
Jag ser snart ut som ett herpes-offer. Soo attractive.

- Att mitt ass har växt till sig under den senaste veckan
Just nu ligger jag väl sådär 5000 kalorier plus. Försökte ta en promenad (i motvind). Läget kanske har ändrats till 4800, drygt.

image9


Terrence Jay - One blood

Jag brukar vanligtvist inte vara så emo och dela med mig av  sorgliga låttexter. Men kom igen...jag har pms.

Terrence Jay - One blood
 
In the far away fires
Where the hills forever burn
At the feet of our heroes
We try hard to learn
But the lesson is lost there
In the smoke and the mud
That we are one flesh, one breath, one life, one blood

I stood by the river
That ran red with shame
I stood in the killing fields
Where death had no name
I stood with my brothers
And away it flood
And we were one flesh, one breath, one life, one blood

Then I felt to the ground
Tasted ashes on my tongue
Thinking that only the dead
Are forever young

There was peace in the twilight
And for a moment among
It was a world without danger
A world without war
And I will take all your suffering
It will do any good
Cause we are one flesh, one breath, one life, one blood


LADDA NER NU (eller köp om ni inte lever på snabbmatslön som jag)


Jag är kääär, forts.

Min mamma har också bekantat sig med mitt nya skrivbordunderlägg.

Mamma: Men, sedär, vem är det där?
Jag: Det är min nya pojkvän, han heter Charlie!
Mamma: Jahaja...han ser väldigt skådespelaraktig ut.
Jag: Jo men visst, men det är jag som tog bilden igår. Du ska bara veta mamma vi är sååå lyckliga tillsammans, jag och Charlie. Vetu han ska följa med mig till USA? Vi ska gifta oss där och får jättesnygga ungar och vara ihop forever! Kul va?

Sa, ju det. Det är nyttigt med höga förhoppningar ibland. Nyttigt.

Jag är kääär!

Det här är min nya kärlek...och mitt nya skrivbordsunderlägg. Ibland är det lustigt hur saker och ting går ihop. Som min magsjuka. Om jag inte vore magsjuk skulle jag aldrig hyrt filmen Green Street Hooligans och då skulle jag inte bli kär!

Visst är han snygg? Jag ska gifta mig med honom när jag blir stor! Ibland är det nyttigt med höga förhoppningar.


Charlie Hunnam heter han förresten...så om vi gifter oss kommer jag heta Tina Hunnam. Bara så ni vet.

PMS

Först blir jag bara lite irriterad, pyttelite. Sen kommer det...gaaaah pmsfan!!! Just nu är jag irriterad på allt; att rissifruttin är så fult inpackad...eller ja det är väl ungefär det.

Kommer inte på något annat...jo att det inte finns något man legitimerat kan bli irriterad på! Det måste var det mest superstörande som finns!

Jag måste komma på något sätt att irritera mig på något under dagen för att få upplopp för min PMS. Någon som har något förslag?

Kramis!

(jag mår jättebra förövrigt)

Dagens geni


Värmestugan i Hundfjället.

Skåning: ...alla andra år har vi åkt skidor på Hallands-åsen!
Jag: Men vadå, är inte Skåne platt?
Malin: Hallands-åsen, Tina, Hallands-åsen

 Jag är ett geni helt enkelt, ett geni!


Ett till inlägg om...spysjuka!

Jag är magsjuk. Min näring försöker jag inta via blåbärssoppa...en halv sked per var femte minut typ. Jag går in i köket. Det doftar, det doftar....TACOS. Tacos överallt och vindruver och...

...allt som är gott.


LIVET ÄR ICKE RÄTTVIST JUST NU! why me, why?

What are real friends for?

Mcdonald's i Mora, spysjuk, svimfärdig och..kanske inte så himlans het.

S: Du är blek Tina.
Malin: Ja och du har såna där skitmörka ringar under ögonen...
Jag: Mhhmm...
Malin: Du ser ju ut som Sméagol i Sagan om ringen!
Jag: Tack...
Malin: Men hade du verkligen förväntat dig att vara snygg?
Jag: ...


image8

Ja...jag och Malin är fortfarande vänner.

Im baack!

Im baaaack.. och magsjuk.

Under hemresan har jag märkt mitt revir ett flertal gånger. I Sälen, Mora (två gånger), Ludvika och Lindesberg (kaskad av spya). Tjoho!

Notering till mig själv:

"Tina...ät aldrig, aldrig, någonsin, under några som helst omständigheter, delikatesspizza från Sälen. Absolut inte med mozarella, tomat och parmaskinka. Eller ingen pizza överhuvudtaget även om den är från Ludvika eller Örebro eller rent av Rom. När jag väl tänker efter håll dig borta från parmaskinka, mozarella och tomat överhuvudtaget. Heller inte något som liknar i färg eller smak.

...eller ät fan inget alls!"


Kram
Mig själv.

Sälen!!

Idag är jag glad för imorrn bär det till Sälen!

Jag har dock inte åkt skidor på ett tag...ehm några år. I dont know how to do it!  Men då har jag nog mycket att publicera sen : hur jag bröt alla verksamma ben i kroppen, röntgenbilder, fallet, tiden på sjukhuset och så vidare.

Jag tror det kan bli riktigt intressant!

Ett jävligt innehållsrikt inlägg...inte.

Jag tror jag har brutit en tå. Eller min tånagel kanske är mer rätt. Men det är sak samma. Hur jag lyckades? Jo jag fick hets på garagedörren som vägrade lyda min order (stänga sig). Jag sparkade på fanskapet och sedan hörde jag något knakande. Min tåå! Ajj!!

Känner mig väldigt invalid nu...haha

(Japp det är såna här meningslösa inlägg ni kommer ta del av från och med nu. Ja, jag är uttråkad och ja, jag har inget liv och ja, jag är rastlös. And proud! Måste jag tillägga.)

Ett inlägg angående träning

Jag tycker inte om det här, faktumet att jag blivit fruktansvärt lat. I ungefär 15 timmar har jag mentalt försökt förbereda mig på att träna imorrn. Jag MÅSTE träna. Men nu har jag kommit på att jag nog är sjuk...jo det är jag nog. Träning är nog inte alls bra för mig, min kropp svarar inte speciellt bra på träning överhuvudtaget nu för tillfället. Träning är dåligt.


Nej fan, det är det inte alls. Jag MÅSTE röra på arslet imorrn, MÅSTE. Åh jag hatar att träna, it sucks! Suger suger suger! Jag hatar att springa på bandet för man blir jätteanfådd efter typ 5 minuter och jag hatar situps!! Hata!!

Nej, jag är inte frustrerad.

Cicci, läs!

Idag måste jag på stan för att köpa 20-årspresent till Cicci. Jag suger verkligen på presenter. Speciellt när malin is the king på att köpa presenter. Mina presenter blir alltid helt B jämfört med hennes. Som för två år sen. Jag hade köpt en Simpson vhs som Cicci redan hade. Malin hade köpt: ett duschdraperi, saker till hemmet, MER saker till hemmet, MER saker överhuvudtaget. Hennes vardagsrums bord bestod i princip bara av presenter från Malin...jag kände mig låg.Cicci om du läser det här kan du väl skriva en rad... typ skriva precis vad du vill ha så köper jag det. Gärna nåt under 200 spänn...eller typ 250! Känner mig generös idag.


Konsten att ragga...inte

Ibland förundras jag av vissa snubbar som verkligen INTE kan konsten att ragga upp tjejer. Har dom något slags inbyggt fel eller?

Exempel.. på nyårsfesten. Jag och Lina dansar, in kommer en snubbe, går rakt fram och utbrister ett

"Duu, kan jag inte få en kram?"

Jag skrattar bara.

Killen trycker då typ in mig i vad man ska kalla kram och nästan pussar/slickar mig i öret. Jag drar ifrån (det kändes inte riktigt rätt,  haha)... men det smarta var vad han sa efteråt.

"Fan vad du är osocial!"

Vad ska man säga? Jo men visst, förlåt, jag är på riktigt dåligt festhumör idag annars skulle du få slicka mitt öra NÄRSOMHELST. Lovar.


RSS 2.0